Activiteiten

Vikings Kerstactie

Vikings Kerstactie

De kerst ligt al weer even achter ons, maar de stichting heeft die niet zomaar voorbij laten gaan. Voor beide gezinnen hadden we een grote zak met surprises en lekkers voor onder de boom. Al heeft die van Noud dat niet gered want hij kon niet wachten om het een en ander uit te pakken. Ook bij Justin waren ze verguld en natuurlijk zat er ook iets bij voor Mara!

Lees meer


Familyrun van Strong Viking

Familyrun van Strong Viking

De Vikingen hebben ook in 2018 weer meegedaan aan de Familyrun van Strong Viking. Met de inzet van Fysio Hogewal hebben we voor de MTB van Justin kunnen regelen dat daar elektrische trap ondersteuning op komt door Ten Veen 2wielers.

Lees meer


Rabobank Coöperatie weken

Rabobank Coöperatie weken

We doen als stichting mee aan de Rabobank Coöperatie weken. Van 1 tot 15 november roepen we alle Rabo leden op om hun stemmen aan ons te gunnen.

Lees meer


Loopfiets voor Noud

Loopfiets voor Noud

We beginnen het jaar goed door voor Noud ook een loopfiets te regelen. Een loopfiets is voor kinderen met Duchenne één van de eerste hulpmiddelen die zorgt dat ze mobiel blijven. Het lichaamsgewicht wordt gesteund terwijl ze de benen wel blijven gebruiken. Daardoor kunnen ze nog steeds goed meekomen met de vriendjes en vriendinnetjes. En Noud kan met zijn stoere blauwe loopfiets zelfs sneller zijn! Veel plezier knul!

Lees meer


Bloemetje voor de moeders

Bloemetje voor de moeders

Toen het voorjaar aanbrak vonden we het wel tijd dat ook de moeders eens getrakteerd werden. Een mooi voorjaarsboeket voor Rianne en Paulien, en ook een beetje voor Renze en Carlo natuurlijk ;-)
De ouders die er samen voor zorgen dat Justin en Noud zo goed verzorgt worden dat wij als stichting eigenlijk niet nodig zijn… En toch willen we ons graag nuttig maken en blijven we ons werk doen! Uit de reacties viel wel op te maken dat ze er erg blij mee waren. Win-win!

Lees meer


DONEREN?

Dit kan op rekeningnummer:

NL17RABO0317177818

t.n.v.

"Stichting Vikings voor Spieren"

of

Online doneren

anbi

Spieren voor Spieren
Strong Viking
Cantorclin
Fysiotherapie Hogewal
DJP Media Steenwijk
Eleveld Wijnen
Rutger Leistra Mediavormgever
B-Bootcamp
Grafisch Centrum Harlingen
Maargies Hoeve
Martijns Race MTB
Foto Jan Vredenburg
Avanty
Huisman Bedden
Autobedrijf Veld
'T Huys voor maatwerk
Beet Communicatie
Visscher Sport
ICapelli
Eigendraads
Bloemenhuis Gaal
Bennen Modeschoenen
Totaal Reclame
Bijzonderdruk
Het Snoephoekje
Reformhuis Steenwijk
Kindcentrum Bernhard
Bert Marinus
Club 10
Club zeker
Bakkerij Strampel
Small Wheels
Kroek en van Weert
Kasel Manangement en Advies
Walpoott Dienstverlening